Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Weekend-ul 18-20 mai are pregătite numeroase activități în aer liber. Printre ele se numără și Noaptea Muzeelor, eveniment care promite ateliere, concerte și puțină gastronomie în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Vineri, 18 mai

De la ora 17:00, sibienii sunt așteptați la vernisajul expoziției „Daruri din Epoca de Aur”, colecția darurilor primite de familia Ceaușescu. Intrarea la expoziție este de 5 lei pentru adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. Colecția este disponibilă pentru vizionare începând din această după-amiază, la Muzeul Franz Binder.

Ceausescu- Fidel Castro

În fiecare seară, până duminică, melomanii au la dispoziție cortul din Piața Mare, în care vor avea loc diferite concerte de muzică jazz, din cadrul Festivalului Internațional de Jazz.

Seara regulată de Board Games nu se dezice de la program, iar în această seară de la ora 19:00 îi așteaptă pe toți cei care își doresc să petreacă o seară relaxantă în compania a 300 de jocuri, la Mind Spot.

În Imperium Pub, de la ora 22:00, sunt așteptați să concerteze HBand. Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 19 mai

Teatrul Gong îi așteaptă pe micuți la atelierele de creație, de la orele 10:00 și 12:00.

Festivalul Luminii ajunge anul acesta la cea de-a cincea ediție la Sibiu și îi invită pe curioși să participe la ateliere interactive, să facă o plimbare prin parc sau pur și simplu să se bucure de atmosfera plăcută a evenimentului. Totul va avea loc, așa cum este deja tradițional, în Parcul SubArini, începând cu ora 15:00.

De la 17:30, la Sala Transilvania, BC CSU Sibiu dispută primul meci din semifinale, împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

csu sibiu oradea-16

După-amiaza, de la ora 18:00, la Teatrul Gong se joacă Frumoasa și Bestia.

Totodată, distracția în aer liber își mută sediul în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, de la ora 18:00. Concertele semnate de Domino și Vama vor fi găzduite în muzeu până târziu în noapte, la ora 1:00.

Noaptea Muzeelor_arhiva - foto Silviu Popa (74)

Duminică, 20 mai

Spectacolul pentru copii Frumoasa și Bestia are o nouă reprezentație în ultima zi de weekend, de la ora 11:00.

Catedrala Ortodoxă și Biserica Ursulinelor vor fi gazdele a două concerte susținute de grupul vocal Acapella, de la orele 11:00 și 19:00.

Seara este dedicată râsetelor, pentru că Bobonete, Dita, Rait și Vancica fac stand-up comedy, la Sala Thalia, de la ora 19:00. Reprezentația de la Sibiu face parte dintr-un turneu care cuprinde un total de 18 orașe.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus