Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Tudi Oprea, Daniel Natea, fotbaliștii și handbaliștii sibieni vă invită astăzi la o tură pe biciclete

Tudi Oprea, Daniel Natea, fotbaliștii și handbaliștii sibieni vă invită astăzi la o tură pe biciclete

Astăzi, 18 mai, începând cu ora 17, sibienii și nu numai sunt invitați să participe la evenimentul ”PEDALĂM, NU BUTONĂM! NE MIȘCĂM ȘI AJUTĂM !” activitate în cadrul Proiectului de parteneriat educațional realizat între Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, Arhiepiscopia Sibiului și Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, în scopul prevenirii și reducerii criminalității juvenile și victimizării minorilor, precum și creșterii siguranței rutiere.

Printre invitații de marca ai acestui eveniment se numără echipa de fotbal FC Hermanstadt Sibiu, echipa de handbal HC Sibiu, Daniel Natea, campion internațional de judo, Tudi Oprea, ciclist campion internațional, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

În cadrul acestei activități, cei prezenți vor putea pedala alături de sportivii comunității sibiene pe traseul: parcarea Stadionului Municipal Sibiu din Parcul Sub Arini – Grădina Zoologică – Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale “Astra”, tur – retur.

În Muzeul Astra, bicicliștii vor participa la atelierele organizate de polițiști și reprezentanții Asociației Crucea Roșie – Filiala Sibiu și vor purta un dialog deschis cu sportivii sibieni despre ceea ce înseamnă sportul pentru o societate sănătoasă din toate punctele de vedere.

Totodată, prin iniţierea acestui eveniment, poliţiştii sibieni vor atrage atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie de către biciclişti, dar şi asupra felului în care ar trebui să privim bicicleta, ea constituind un mijloc de promovare a sănătăţii publice, dar şi un mijloc de deplasare alternativă, ecologică.

Activitatea are și caracter umanitar, în scopul strângerii de fonduri destinate sprijinirii familiilor victimelor accidentelor rutiere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus