Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Înfrângere dureroasă. CSU Sibiu pierde primul meci din semifinale, la trei puncte

Înfrângere dureroasă. CSU Sibiu pierde primul meci din semifinale, la trei puncte

Baschetbaliștii de la BC CSU Sibiu au fost înfrânți în această seară, în primul meci disputat acasă, din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. După o partidă greoaie pentru sibieni, cu o revenire fantastică pe final, vulturii nu au reușit să își adjudece meciul. Partida s-a încheiat la 78-81, sportivii lui Dan Fleșeriu pierzând la trei puncte diferență. 

Orădenii au fost cei care au dat startul jocului, dar tabela a fost deschisă de vulturi. După primul sfert însă, scorul era în favoarea oaspeților (24-28). Nici sfertul al doilea nu i-a ajutat prea mult pe sibieni (14-21). După un sfert foarte slab din partea jucătorilor lui Fleșeriu, la pauza mare, tabela arăta un avantaj periculos de mare pentru orădeni (38-49).

Întorși de la vestiare, sibienii tot nu au reușit să se mobilizeze, al treilea sfert desfășurându-se cu un scor foarte prost, așa cum a fost de fapt și în prima jumătate a meciului (12-12). Pe final de meci, galben-albaștrii au reușit o revenire spectaculoasă, ajungând de la o diferență de peste zece puncte, la distanță de adversari de doar o posesie, în ultimele trei minute. În ciuda tuturor așteptărilor, după o evoluție spectaculoasă pe final de meci, partida s-a încheiat cu victoria orădenilor, la scorul 78-81.

Următorul meci în compania orădenilor se va disputa tot la Sala Transilvania. Cea de-a doua partidă din semifinale a sibienilor se va juca luni, de la ora 18:00.

csu oradea 2 csu oradea 3 csu oradea 5 csu oradea 7 csu oradea 8 csu oradea csu oradea1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus