Luni,
20.09.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

TSTV cu Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt. Vom câștiga Cupa României!

TSTV cu Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt. Vom câștiga Cupa României!

FC Hermannstadt va juca în Europa League dacă va câștiga Cupa României, a anunțat președintele clubului, Teodor Birț, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV. ”E un eveniment istoric din punct de vedere sportiv, pentru că sunt 36 de ani de când o echipă din eșantionul secund dispută o finală de Cupa României. Pentru Sibiu e o premieră. (...) Avem șanse. Chiar dacă jucăm cu o echipă de tradiție, care s-a luptat pentru câștigarea campionatului, să nu uităm că până la urmă noi am eliminat FCSB, am eliminat alte trei echipe de Liga 1. Am eliminat Gaz Metan în dublă manșă, ceea ce toată lumea spunea că e imposibil”, a declarat Birț.

Președintele clubului spune că deși nu și-a depus dosarul de participare în cupele europene, FC Hermannstadt va primi avizul dacă va câștiga Cupa României. ”Noi nu ne-am depus dosarul în primul rând pentru că am avut ca obiectiv promovarea în Liga 1 și am considerat că totuși, să ajungem în finala Cupei României, e un obiectiv dificil de îndeplinit. Sunt convins că se vor găsi soluții pentru a juca în cupele europene.  Ideea e că dacă vom câștiga Cupa României, și eu sunt convins că o vom câștiga, vom face demersurile pentru a juca în Europa League. Nu avem niciun impediment să nu facem asta”, a mai spus Teodor Birț.

Puteți urmări aici detalii legate de reconstrucția Stadionului Municipal, despre transferuri, despre antrenorul pe care îl va avea Hermannstadt în Liga 1 și despre ce își propune echipa să realizeze în Liga 1: https://youtu.be/R8XHy8SY7fA

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sabin

Acum 3 ani

Se întâlnesc in marea finala : Oltenia mare - Oltenia mică ....meci in familie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus