Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Victorie! CSU Sibiu reușește 1-1 cu CSM CSU Oradea

Victorie! CSU Sibiu reușește 1-1 cu CSM CSU Oradea

Galben-albaștrii și-au luat revanșa în fața sportivilor de la CSM CSU Oradea, după un prim meci din semifinale ratat, la sfârșitul săptămânii trecute. Jucătorii lui Fleșeriu au făcut astăzi un meci frumos, în fața propriilor suporteri. Cel care s-a remarcat din plin în acest meci a fost Tyler Laser. 

Alimentați de supărarea înfrângerii de sâmbătă și de uralele suporterilor sibieni totodată, baschetbaliștii de la BC CSU Sibiu parcă au zburat pe teren astăzi. Cel care a fost cu adevărat supererou însă a fost Tyler Laser. Din cele 85 de puncte înscrise de vulturi până la finalul partidei, 32 au fost ale neobositului Laser. Fundașul american a fost ținut constant pe teren, unde nu a ezitat să înscrie de fiecare dată când a avut ocazia.

Cu o energie impresionantă și clar determinați să câștige, jucătorii lui Fleșeriu s-au ținut bine pe poziții până la final de meci. Tabela s-a închis la scorul de 85-78, după o partidă în care sibienii au deținut controlul aproape întreaga partidă.

„A fost un meci mai bun, cel puțin din punct de vedere al apărării, mai ales în primele 25 de minute. Apoi însă partea noastră de tabelă arăta ca pomul de Crăciun, cu foarte multe faulturi, iar băieții, involuntar, au încetinit motoarele în apărare. Le-am dat ocazia să revină în joc mult prea ușor. Le-am tot spus că nu contează absolut deloc care va fi rezultatul atâta timp cât noi punem energia maximă în apărare și ieșim cu capul sus din meci. A fost un meci bun și din punct de vedere al atacului, normal, dacă apărarea ne merge, merge bine și în atac. Asta a fost așa cel puțin până la pauză. După pauză au reușit și ei de multe ori să ne anihileze, dar și noi le-am dat multe mingi ușoare. Dacă nu erau acelea, probabil că finalul ar fi fost ceva mai lejer”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu, după meci.
De la CSU Sibiu s-au mai remarcat Kinnard cu 17 puncte înscrise și Cooper cu 13 puncte.

Următoarea partidă BC CSU Sibiu vs. CSM CSU Oradea se va disputa vineri, de la ora 20:00, în deplasare.

csu oradea (5) csu oradea (4) csu oradea (3) csu oradea (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1044

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

bullit

Acum 5 ani

Bine, dar totuși care a fost scorul meciului? CSU a înscris 85, ok, dar reporterul lui pește nu ne spune o informație esențială la o partidă - care a fost SCORUL.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus