Vineri,
03.02.2023
Partial Noros
Acum
1°C

FC Hermannstadt. Pelici continuă cu Sibiul și în Liga 1

FC Hermannstadt. Pelici continuă cu Sibiul și în Liga 1

Președintele FC Hermannstadt a anunțat într-o emisiune Turnul Sfatului TV că antrenorul echipei, Alexandru Pelici, va semna un nou contract cu echipa. „Pelici rămâne. 100%. Mă gândeam dacă trebuie să spun sau nu, dar va rămâne cu siguranță. Merită să rămână, pregătește foarte bine jocurile, strânge foarte bine echipa în jurul lui, este un antrenor tânăr cu multă experiență care se știe foarte bine ce are de făcut are rețeta de a bate echipe de Liga 1 și continuăm cu el”, a declarat Birț la TSTV.

Posesor al licenţei UEFA PRO, Alexandru Pelici este acum la a doua experienţă la Sibiu, acesta antrenând în perioadele august 2010 - iunie 2012 şi septembrie 2012 - octombrie 2012 pe Voinţa Sibiu, echipă pe care a a promovat-o şi a pregătit-o în Liga 1.

Pelici a jucat fotbal pe postul de fundaș la echipele Progresul Timișoara, Poli Timișoara, SCM Reșița și Unirea Alba Iulia. A antrenat nu mai puțin de 12 echipe din anul 2013: Unirea Alba Iulia, CSM Reșița, Forex Brașov, Arieșul Turda, Voința Sibiu, ASA Târgu Mureș, SCM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Brașov, FC Bihor Oradea, CS Mioveni și FC Hermannstadt.

 

https://youtu.be/R8XHy8SY7fA

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Anaida Saftescu

Acum 4 ani

La nivelul de dezvoltare si bunastare al Sibiului, este obligatoriu sa vina Guardiola! La Sibiu sunt bani multi si traim bine!!!
Raspunde

ilie

Acum 4 ani

Felicitari Dlui Alex Pelici!Mult succes in Liga1. As dori sa castigati Cupa Romaniei in meciul de duminica, contra Craiovei, pentru ca meritati acest Trofeu si Dumneavoastra si toti suporterii si locuitorii Sibiului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus