Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Pelici: Pentru mulți jucători a fost pentru prima dată când au jucat în fața unui public atât de numeros

Pelici: Pentru mulți jucători a fost pentru prima dată când au jucat în fața unui public atât de numeros

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat la finalul meciului pierdut în fața Universității Craiova că este mândru de jucătorii lui.

"A fost un an bun pentru noi, o promovare în Liga 1 și această finală. Din păcate am pierdut, dar am venit cu încredere la București și pregătiți. Craiova a speculat greșelile noastre.

Pentru mulți jucători a fost pentru prima dată când au jucat în fața unui public atât de numeros. Dacă am fi înscris am fi avut un meci mai bun.
Îmi felicit jucătorii și pe cei care au venit de la Sibiu să ne încurajeze.

Sperăm să facem față cu brio în Liga 1 și vom vedea ce va fi", a spus tehnicianul echipei sibiene AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici, la microfonul Digi Sport.

Hermannstadt încheie un sezon de excepție în fotbalul românesc: promovare la pas în Liga 1 și parcurs de vis în Cupa României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus