Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
1°C

Minivacanța de Rusalii: cinci incendii și 143 de cazuri medicale

Minivacanța de Rusalii: cinci incendii și 143 de cazuri medicale

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în minivacanța de Rusalii, pentru stingerea a cinci incendii și pentru acordarea primului-ajutor medical unui număr de 105 persoane cu afecțiuni medicale.  Alte 38 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Cele cinci incendii au avut loc în localitățile Sibiu, Brateiu, Biertan și Tălmăcel și au fost stinse de către pompieri, care au intervenit prompt cu ajutorul autospecialelor cu apă și spumă.

La cele 143 de cazuri medicale au intervenit atât paramedici pompieri din cadrul ISU Sibiu și medici, dar și paramedici din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Pentru a preîntâmpina producerea unor situații de urgență, dar și pentru a acționa prompt în cazul producerii acestora, pompierii au fost prezenți cu o autospecială de intervenție, pe toată durata desfășurării maratonului internaţional din Sibiu.

Tot în această perioadă, pompierii au desfășurat nouă recunoașteri la obiective din raionul de intervenție, pentru identificarea surselor de alimentare cu apă, familiarizarea cu particularitățile clădirilor și prelucrarea personalului angajat asupra utilizării stingătoarelor în cazul unui incendiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus