Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

1 iunie, la Cisnădie: Concert Delia și spectacol de teatru pentru copii (P)

1 iunie, la Cisnădie: Concert Delia și spectacol de teatru pentru copii (P)

Câteva sute de copii însoțiți de părinți sunt așteptați la evenimentele organizate cu ocazia zilei de 1 iunie în centrul orașului Cisnădie.

Spectacolul organizat de Primăria orașului Cisnădie și Casa de cultură din localitate este programat să înceapă de la ora 12:00, în zona pietonală instituită de anul trecut în centrul orașului. În prima oră este programat spectacolul ,,Greierele Aproape Faimos" al Teatrului Gong, iar de la ora 13:00, pe scenă va urca cântăreața Delia. “Piața Revoluției va prinde culoare datorită sutelor de baloane care vor împânzi centrul orașului“, anunță organizatorii.

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, spune că spectacolele programate de Ziua internațională a copilului au devenit o tradiție. “Așa cum facem pentru pensionari, la fel facem și pentru copii. Acest evenimente au devenit o tradiție la Cisnădie, la care dorim să atragă cât mai mulți participanți“, declară Gheorghe Huja.

Foto: Nicolae Fleacă Foto: Nicolae Fleacă

Spectacolele organizate pentru copii la Cisnădie vin după aproximativ trei săptămâni de la organizarea de către primăria din localitate a întâlnirii anuale a pensionarilor. Peste 1.400 de persoane au participat, anul acesta, la acest eveniment, în cadrul căruia au fost programate concerte de muzică populară și ușoară, dar și spectacole de dansuri populare. “Se spune că lucrurile se desfășoară mult mai bine atunci când există o atmosferă pozitivă și bună înțelegere. Întâlnirea anuală a pensionarilor cisnădieni a fost un bun prilej de reconfirmare a acestui adevăr. Am văzut din nou lacrimi de bucurie și emoție în ochii celor ce au participat la sărbătoarea vârstnicilor din localitatea noastră. Nimic nu poate egala mulțumirea pe care o ai, văzând că poți aduce un crâmpei de fericire în viața semenilor. Investițiile ce contribuie la înfrumusețarea orașului sunt la rândul lor motive de bucurie, iar atunci când întâlnești pe stradă oameni mulțumiți, cetățeni care se simt respectați, ai acel sentiment plăcut că eforturile tale sunt răsplătite la adevărata lor valoare. În fine, reușita handbalistelor noastre este un alt motiv de mândrie și totodată de bucurie, care contribuie la rândul său, la acea stare de bine, de mulțumire a comunității. Îmi place să cred că la Cisnădie, prin tot ceea ce facem, reușim să le insuflăm oamenilor mult optimism, o stare de bine, făcându-i să simtă că sunt apreciați, respectați, așa cum merită fiecare cetățean al unei localități. Vă mulțumesc tuturor pentru că, de fapt, prin felul în care vă comportați, dumneavoastră faceți posibile toate reușitele din Cisnădie“, a transmis, după evenimentul dedicat pensionarilor, primarul Gheorghe Huja.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Gheorghe

Acum 5 ani

Dar de strazi nu spune nimeni nimic. Totul e de fatada, spalare de bani publici!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus