Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

Casa de Cultură a Sindicatelor a primit avizul ISU, după aproape trei ani

Casa de Cultură a Sindicatelor a primit avizul ISU, după aproape trei ani

Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, cunoscută mai nou sub denumirea de Centrul Cultural „Ion Besoiu”, a primit autorizația de securitate la incendiu, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Clădirea a fost închisă publicului în noiembrie 2015, după ce inspectorii ISU au descoperit mai multe nereguli. 

Actualizare 14:40  Sigiliul a fost îndepărtat.

„ISU Sibiu a desigilat Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, ca urmare a emiterii autorizației de securitate la incendiu, astfel încât în acest obiectiv se vor putea desfășura activități cu public numeros”
Știre inițială. Cu toate că acum două săptămâni nu exista niciun fel de documentație din partea instituției de cultură depusă la ISU Sibiu, se pare că în doar câteva zile, problema a fost rezolvată. Casa de Cultură deține acum aviz.
„Urmare a demersurilor și eforturilor făcute de către conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor și a investitorului, dar și după verificarea documentației tehnice conforme cu situația din teren, ISU Sibiu a certificat intrarea în legalitate a acestui obiectiv, deosebit de important pentru locuitorii municipiului Sibiu și nu numai, eliberând autorizația de securitate la incendiu”, se arată în anunțul transmis de Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
Primul eveniment programat să aibă loc la Centrul Cultural chiar începând de mâine este Festivalul Filmului European.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus