Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
20°C

FOTO VIDEO| Spectacol al studenților de la actorie, pentru Prințul Charles de Wales

FOTO VIDEO| Spectacol al studenților de la actorie, pentru Prințul Charles de Wales

Prințul Charles de Wales a urmărit luni după-amiaza o scurtă reprezentație a spectacolului „We Art Free", a cărui premieră va avea loc în octombrie la Studioul CAVAS din cadrul Universității „Lucian Blaga" din Sibiu.

Prințul a făcut un mic popas înainte de plimbările prin orașul Sibiu și a asistat la un moment pregătit special pentru Alteța Sa, de studenții anului I ai Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga" din Sibiu. Sceneta, care a durat 20 de minute, a fost creată cu îndrumarea lui Bogdan Sărătean și a lui Marian Râlea.

Alteța Sa a acordat câteva minute atât oficialităților cât și tinerilor actori, pe care i-a felicitat pentru efortul depus. De asemenea, Prințul de Wales a schimbat câteva vorbe cu voluntarii Festivalului Internațional de Teatru.

Vizita ASR Printul de Wales-31

Spectacolul prezentat de tinerii de la actorie este în mare parte non-verbal, fiind construit pe limbajul corpului, pe tema universală a iubirii. Singurele texte rostite au fost sonete de Shakespeare. O parte din spectacolul prezentat a fost inclusă și în programul FITS 2018 (11 și 14 iunie, de la ora 17, în Parcul Cetății).

 

Foto: Rareș Helici

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus