Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Împușcat în picior, în centrul Sibiului

Împușcat în picior, în centrul Sibiului

Un bărbat s-a ales cu o rană la picior după ce a fost împușcat în picior cu o armă cu bile de cauciuc. Incidentul s-a petrecut sâmbătă noapte. Victima se afla în taxi și în fața trecerii pentru pietoni din fața Teatrului Național Radu Stanca a observat trversând strada un cunoscut cu care a avut în trecut un conflict. A ieșit din mașină, s-a dus la el să-i ceară socoteală. Acesta a scos un pistol și l-a împușcat în picior. Bărbatul a fost dus de urgență la spital.  „În cursul nopții, în jurul orei 03.00, în municipiul Sibiu, pe fondul unui conflict mai vechi, un bărbat de 34 de ani l-ar fi împușcat pe un altul de 39 cu o armă neletală cu proiectile de cauciuc. Victima a ajuns la spital cu o plagă împușcată în picior, conștientă. Se efectuează cercetări privind infracțiunea de uz de armă neletală fără drept, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, susține Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Foto: Vocea Vâlcii

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ion ionescu

Acum 2 ani

Deci eu cred ca avem o problema tot Mai mare cu violența in oras. Ba se omoară unii in bătaie, ba se împușcă unii prin centru. Deja nu mai e de gluma.
Raspunde

Eka

Acum 2 ani

La ora 03:00 dimineata s-a dat jos din taxi sa ii ceara socoteala unui cunoscut cu care a avut un conflict ?
Raspunde

Gogo

Acum 2 ani

Normalitatea anilor '90, acum ca a revenit populatia cu forte proaspete....Asteptam clanurile ce rapesc minore din cluburi !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus