Miercuri,
28.10.2020
Ceata
Acum
6°C

Contrabandă cu țigări la Sibiu. Patru persoane au fost reținute

13 Iunie 2018 13:38

Contrabandă cu țigări la Sibiu. Patru persoane au fost reținute

O rețea infracțională bănuită de trafic de țigări a fost destructurată în urma a nouă percheziții efectuate de polițiștii sibieni în județele Maramureș și Sibiu.

Actualizare. Poliția Sibiu anunță că s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță față de alte trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 21 și 57 de ani, toți trei din județul Maramureș.

Cele patru persoane reținute ca urmare a acțiunii derulate de polițiștii S.I.C.E. Sibiu vor fi prezentate astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Știre inițială. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu au efectuat astăzi, 13 iunie, nouă percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, în județele Sibiu și Maramureș. Perchezițiile au fost efectuate cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu,

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada martie – iunie 2018, persoane din județele Sibiu și Maramureș ar fi achiziționat și comercializat ilegal țigarete procurate din afara țării. De la locuințele celor în cauză au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 400.000 de țigarete, suma de 9.000 de lei, 6 telefoane mobile și documente.

Până în prezent, față de un sibian în vârstă de 40 de ani s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca alte 3 persoane, doi bărbați și o femeie din județul Maramureș, să fie audiate în vederea aplicării măsurilor legale.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  contrabandă cu țigări

La acțiuni au participat și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Maramureș și jandarmi.

perchezitii tigari (4) perchezitii tigari (3) perchezitii tigari (2) perchezitii tigari (1)

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus