Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Primarul Cisnădiei: “mulțumesc doamnei președintă a Consiliului Județean Sibiu, pentru continuarea bunei colaborări“ (CP)

Primarul Cisnădiei: “mulțumesc doamnei președintă a Consiliului Județean Sibiu, pentru continuarea bunei colaborări“ (CP)

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, transmite mulțumiri publice Danielei Cîmpean, președinta CJ Sibiu, pentru proiectele pe care le implementează, cum ar fi asfaltarea drumului care leagă Cisnădia de Sibiu.

“Îi mulțumesc doamnei președintă a Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, pentru continuarea bunei colaborări dintre Primăria orașului Cisnădie și instituția pe care o conduce, deoarece împreună putem realiza proiecte importante pentru cetățenii acestui județ. Un astfel de proiect a început sâmbătă, 9 iunie 2018, când echipa de la S.C. Drumuri și Poduri S.A. Sibiu, din subordinea Consiliului Județean Sibiu, a început lucrările de reparații, întreținere și așternere astfalt pe drumul judetean DJ 106 C Sibiu – Cisnădie. Îmi doresc și în viitor, ca subiectele discutate cu doamna președinte să-și găsească rezolvarea la fel de prompt ca în acest caz“, scrie primarul Gheorghe Huja, într-un comunicat de presă.

Pe parcursul lunilor iunie și iulie, societatea Consiliului Județean, Drumuri și Poduri SA, programat lucrări de reabilitare a DJ 106 C Sibiu – Cisnădie, dar și a drumului județean către Cisnădioara. Lucrările sunt programate etapizat. Într-o primă fază au fost efectuate lucrări pe tronsonul dintre limita administrativă a municipiului Sibiu și podul peste râul Seviș. Apoi, lucrările pe tronsonul de la limita Cartierului Arhitecților până la podul peste Seviș. Ultimul sector al acestui drum va intra în reabilitare în perioada 18 – 26 iunie. În fine, drumul către Cisnădioara (de la intersecția cu drumul Sibiu – Rășinari, DJ 106A) va intra în lucrări în perioada 25 iunie – 4 iulie. Lucrările sunt programate să se deruleze zilnic, între orele 09:00 – 17:30. “Cu scuzele noastre pentru deranjamentul rutier care va fi creat și în vederea evitării blocajelor de trafic, recomandăm cetățenilor care doresc să circule înspre sau dinspre orașul Cisnădie ca pe durata acestor lucrări să folosească rutele ocolitoare DJ 106 D – Cisnădie – intersecție DN7 sau DJ 106 D – Cisnădie – Cisnădioara – intersecție cu DJ 106 A Pădurea Dumbrava. Menționăm că lucrările se vor desfășura sub trafic, cu restricții de circulație, coordonate de operatorii proprii cu sprijinul Poliției Locale Cisnădie“, se arată într-un comunicat al societății Drumuri și Poduri.

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

''...doamnei președintă a Consiliului Județean Sibiu...''?!? Cum dracu' se face ca doar agramatii ajung in functii publice?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus