Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

ISU SIBIU a ieșit pe locul II la Cupa Municipiului Sibiu la minifotbal

ISU SIBIU a ieșit pe locul II la Cupa Municipiului Sibiu la minifotbal

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a participat la cea de-a V-a ediție a competiției Cupa Municipiului Sibiu la minifotbal.

În urma partidelor desfăşurate pe parcursul a două zile, pompierii sibieni au reușit să ocupe locul al doilea la această ediție. La competiţia care a avut loc pe terenul cu gazon sintetic din imediata vecinătate a Stadionului Municipal au participat 32 de echipe reprezentând instituții și operatori economici importanți din municipiul Sibiu.

ISU Sibiu s-a aflat pe primele locuri la toate edițiile acestei competiții și pe primul loc la ediția a doua disputată în anul 2015.

La nivel național, în cadrul competițiilor de tenis de masă și tenis de câmp, organizate de către Asociația Sportivă din România, doi pompieri din cadrul ISU Sibiu au obținut locuri importante. Plt. maj. Presecan Adrian a obținut locul al II-lea la tenis de câmp, iar plt. adj. Migea Cornel a obținut mențiune la competiția de tenis de masă.

isu concurs

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus