Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
6°C

Intrare gratuită la petrecerea de final de sezon a Teatrului Gong

Intrare gratuită la petrecerea de final de sezon a Teatrului Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu prezintă miercuri, 27 iunie, de la ora 19:00, premiera spectacolului „Povești cu adevărat inventate”. Evenimentul va avea loc în curtea interioară a teatrului, iar intrarea publicului este gratuită.

Pentru a marca finalul acestei stagiuni de teatru de la Sibiu, actorul Claudiu Fălămaș a pregătit un spectacol de teatru – concert în care cei mici sunt invitați, alături de părinți și bunici, să descopere bucuria de a visa. „Povești cu adevărat inventate” este o improvizație muzicală, cu situații hazlii, în care spectatorii intervin direct în desfășurarea acțiunii și stabilesc firul poveștii. Concertul include, de asemenea, fragmente muzicale din repertoriul Teatrului „Gong” din Sibiu.

„Hai să ne lăsăm imaginația să zboare cât mai departe, iar muzica să ne poarte peste țări și mări și nori și galaxii, până în cele mai ascunse locuri din univers. Să spunem poveștile noastre așa cum vrem noi să fie spuse, așa cum le vedem doar în vise!”, a declarat tânărul actor în timpul repetițiilor pentru concert.
Evenimentul are o durată de aproximativ o oră și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.
„Ne e greu să ne despărțim de publicul nostru, așa că prelungim acest moment cu o întâlnire în curtea teatrului. Iar pentru că cifrele își pierd tot mai mult din importanță, sunt doar mândru să spun că sezonul ce tocmai se încheie înseamnă pentru noi proiecte care ne plasează pe harta culturală ca primul teatru din România ce implementează un sistem de ascultare asistată pentru persoanele cu deficiențe de auz, sau primul teatru din România cu un spectacol în care sunt distribuiți copii cu deficiențe de auz, sau primul teatru public cu o microstagiune de teatru politic/social pentru public tânăr, sau premiera absolută a montării unor texte ca „O sută de rochii” de Eleanor Estes sau noul text cu „Scufița Roșie” a lui Jöel Pommerat. Așadar, o stagiune cu bucurii și impact pozitiv în comunitate. Iar acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla fără încrederea Primăriei Municipiului Sibiu, care prin subvențiile aprobate acoperă peste 90% din cheltuielile cu aceste proiecte.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.
Accesul publicului la spectacol se face pe baza unei rezervări la adresa [email protected], după regula primul venit - primul servit, în limita locurilor disponibile. Organizatorii pot limita accesul publicului în orice moment pe timpul desfășurării evenimentului. Din motive de siguranță, reprezentanții teatrului pot refuza accesul spectatorilor cu genți voluminoase sau obiecte și accesorii ce pot pune în pericol integritatea fizică a celor din jur. De asemenea, nu va fi permis accesul spectatorilor cu articole vestimentare inscripționate cu mesaje politice, religioase sau licențioase.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus