Marţi,
28.09.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Revin ploile puternice și furtunile: Sibiul sub cod galben

Revin ploile puternice și furtunile: Sibiul sub cod galben

Meteorologii au emis marți o avertizare care plasează județul Sibiu sub cod galben de vijelii, ploi puternice și furtuni.

Începând din a doua parte a nopții de marți spre miercuri (26/27 iunie) aria ploilor se va extinde treptat dinspre sudul teritoriului și va cuprinde majoritatea regiunilor, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, sudul și estul Transilvaniei cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Pentru Sibiu avertizarea este valabilă în intervalul 27  iunie, ora 03 – 27 iunie ora 23.

Îndeosebi în estul și sud-estul țării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

”Începând din a doua parte a nopții de marți spre miercuri (26/27 iunie) aria ploilor se va extinde treptat dinspre sudul regiunii, iar în sudul și estul Transilvaniei cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină”, au transmis meteorologii.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

mihai

Acum 3 ani

Asa se intampla daca aia care umbla doar in limuzine scumpe se roaga sa ploua ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus