Luni,
26.10.2020
Ploi Scurte
Acum
11°C

Terea, absolvit de orice vină în incidentul cu protestatarii de pe trecerea pentru pietoni

28 Iunie 2018 13:36

Terea, absolvit de orice vină în incidentul cu protestatarii de pe trecerea pentru pietoni

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că deputatul PSD, Ioan Terea, a fost scos de sub urmărire penală, în dosarul constituit în urma incidentelui în care a fost implicat, alături de mai mulți protestatari, în luna decembrie 2017, în fața Palatului Parlamentului. ”Conducătorul autoturismului implicat în incidentul rutier a respectat regulile de circulație în vigoare, oprind și acordând prioritate pietonilor angajați în traversarea bulevardului și după o asigurare prealabilă, a încercat să depășească trecerea de pietoni fără să mai existe în fața autoturismului vreo persoană aflată în traversare. Acroșarea pietonului Dide Cristian Mihai s-a produs din lateralul mașinii, prin prinderea oglinzii retrovizoare de către acesta din urmă. Prin raportarea la circumstanțele survenirii incidentului rutier, condițiile de timp și loc, urmările immediate, precum și la declarațiile persoanelor implicate, apreciem lipsa intenției conducătorului autoturismului în accidentarea potențială a protestatrilor ce executau o traversare continuă la nivelul trecerii de pietoni ”Palatul Parlamentului””, se arată în dispoziția procurorului de caz.  În concluzie, ”din analiza actelor de urmărire penală administrate în cauză se relevă că fapta investigată nu este prevăzută de legea penală” se mai arată în document.

Nici deputatul Ioan Terea și nici protestatarii implicați în incident nu au depus plângeri suplimentare.

Foto: Digi24.ro

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aurelian Lovinescu

Acum 2 ani

Era normal, trazni-i-ar de rezistenti! Astia chiar cred ca pot face orice, inscenari, minciuni grosolane, azi-maine crime (vezi Sandy vs. batranel) si sa ii pupe toata lumea in dos? Uite ca nu e chiar asa...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Voichita Cintezan

Acum 2 ani

Justitia isi face treaba! Dl. Terea e nevinovat ca aia se dragau si beau alcool si s-au aruncat in fata masinii! Rezistentii sa mearga la munca ca prea le platim ajutoarele!
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Nu stiu cine la cine plateste ajutoarele , eu zic ca e invers!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus