Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Asfalt nou pe drumul județean Sibiu – Cisnădie. Lucrările SC Drumuri și Poduri SA din ultima perioadă

Asfalt nou pe drumul județean Sibiu – Cisnădie. Lucrările SC Drumuri și Poduri SA din ultima perioadă

 

Societatea de Drumuri și Poduri a Consiliului Județean a încheiat în ultima perioadă o serie de lucrări foarte importante pentru Sibiu. În primul rând, este vorba de așternerea unui nou covor asfaltic pe drumul județean 106 C, Sibiu-Cisnădie. Tot aici, de la limita cu municipiul Sibiu până la Tocile au fost montate indicatoare rutiere și s-au vopsit stâlpii și s-au făcut noi marcaje rutiere.

De asemenea, marcajele rutiere au fost vopsite din nou pe DJ 107 B (limită jud. Albă-Paucă-Alămor), DJ 106 M (baraj-intrare Gură Rîului), DJ 141 B (Richiș-Biertan-Saroș).

Pe DJ 107 B Paucă, DJ 106 M Baraj Gură Rîului, DJ 141 B Saroș pe Târnave, Biertan, Rechiș s-au marcat trecerile pentru pietoni, iar pe  DJ 107 B Loamneș-Pauca s-au montat indicatoare rutiere noi.

Pe șase drumuri județene s-a cosit mecanic pe marginea șoselei, sporind siguranța traficului. Această operațiune s-a efectuat pe DJ 106 G (Dobârca-Miercurea Sibiului-Arpașu de Jos-Ludoș), Dj 105 G (Tălmaciu-Avrig-Sadu), DJ Dj 106 (Sibiu-Agnita), DJ 105 A-intersecție DJ 106 (Marpod), DJ 106 E (Cristian-Orlat-Săliște).

2 4 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Andreea Apahideanu

Acum 6 ani

Multumim USR si partidelor de dreapta pentru investitiile in judet! Este timpul sa ne luam tara inapoi de la ciuma rosie!
Raspunde

iliuta

Acum 6 ani

Atat de lat ? incredibil, pai nici 2 biciclisti nu pot trece unul pe langa altul! Atat poate sibiul in 2018! Fantastic!
Raspunde

X

Acum 6 ani

Dar lărgirea lui la 4 benzi eventual cu scuar pe mijloc in modelul Mihai Viteazu pe când?
Raspunde

Achim

Acum 6 ani

sa vedeti asfaltare pe drumul Slimnic - Mandra -Alamor. Iti vine sa plangi cu muci. La astia au angajat doar Dorei.
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

"de la limita cu municipiul Sibiu până la Tocile au fost montate indicatoare rutiere și s-au vopsit stâlpii și s-au făcut noi marcaje rutiere." - Nu stiu unde au fost montate indicatoarele rutiere dar sigur nu pe marginea acestui drum. Acolo lipsesc in continuare. - Marcajele rutiere au fost facute doar pe axul drumului, dupa modelul romanesc de "economie" la vopsea (ca doar trebuie sa duca si doreii ceva acasa, la familie). De ce i-ar interesa pe soferi unde e marginea drumului? Care nu circula aproape de axul drumului, n-are decat sa ajunga in sant.
Raspunde

Cetățean oarecare

Acum 6 ani

Calitate mediocra , zici ca mergi cu barca, mare realizate, o spoiala tipica unor mentalități gaunoase, trebuia frezat înainte și folosite niște minime competente ca sa iasă măcar decent covorul asfaltic! Asta e tot ce știu sau pot cei de la drumuri și poduri, e mai mult de lucru și mai scump dar ar fi aratat minim respect ptr inteligenta unora dintre cetățeni. In sb s-a putut lucra mai bine presupun ca nu drumuri și poduri au făcut lucrarea! Nu avem norme și proceduri pentru calitate, oare cum am ajuns aici ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus