Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Directorul Direcției Silvice Sibiu despre defrișările din județ: Garantez pe cuvântul meu că nu există niciun hectar...

Directorul Direcției Silvice Sibiu despre defrișările din județ: Garantez pe cuvântul meu că nu există niciun hectar...

Robert Blaj, directorul Direcției Silvice Sibiu, dă asigurări că nu există suprafețe de pădure tăiate în județul Sibiu fără a se avea în vederea reîmpădurirea.

Anunțul a venit cu ocazia ședinței Colegiului Prefectural de săptămâna acesta și se referă la suprafețe avute în grijă de instituția pe care o conduce.

”Garantez pe cuvântul meu că nu există niciun hectar tăiat și neîmpădurit în județul Sibiu. Omul neavizat vede și nu știe că există niște proceduri, niște perioade de timp... În momentul în care trece un cetățean care nu cunoaște zice: Na, poftiți, aici au tăiat și au lăsat așa! Garantez că nu avem niciun fel de probleme din punct de vedere al împăduririlor, județul Sibiu nu are la capitolul acesta niciun fel de problemă”, a spus Robert Blaj.
Cele mai recente date oficiale arată că la nivelul județului Sibiu, procentul de împădurire (suprafaţa ocupată de păduri raportată la suprafaţa totală) este de 36,6 %, fiind superior procentului mediu de împădurire pe ţară (28,8%) şi foarte apropiat celui din Uniunea Europeană (36,7%).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

un sibian

Acum 6 ani

personal NU cred un cuvant din cele de mai sus!!!
Raspunde

Red Plague

Acum 6 ani

Noi, sibienii de dreapta ne vom lua tara inapoi, chiar daca suntem 4!
Raspunde

Geo

Acum 6 ani

Pai daca si Sibiul este sub media europeana, ce sa mai spunem. Pentru ca e un judet cu zona de deal si munte cred ca ar fi trebuit un procent de 40%, nu 36,... poate era bine sa spuna care era procentul ocupat de paduri in 1989, atunci puteam face o comparatie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus