Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
3°C

Rețea nouă de apă  potabilă pe strada Ana Ipătescu (P)

Rețea nouă de apă  potabilă pe strada Ana Ipătescu (P)

„Apă Canal Sibiu” S.A. anunță că marți, 3 iulie 2018, între orele 08,00 – 16,00 vor avea loc lucrări de cuplare a noii rețele de apă potabilă de pe strada Ana Ipătescu la rețeaua orașului, în intersecția cu străzile Egalității și Johan Sebastian Bach. Pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei pe străzile: Ana Ipătescu, August Treboniu Laurian, Iuliu Maniu, Johan Sebastian Bach, Petru Poni,Băicoi și Lamark.

Lucrările de cuplare sunt executate de firma Geiger, în cadrul Proiectului „Modernizarea și reabilitarea străzilor din zona Gușterița-Turnișor”, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Relații suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus