Luni,
24.06.2024
Parțial Noros
Acum
29°C

Se deschide Transfăgărășanul. Șoferii sunt rugați să circule prudent

Se deschide Transfăgărășanul. Șoferii sunt rugați să circule prudent

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Bâlea Cascadă și Piscul Negru, se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, mâine, 1 iulie, de la ora 11:00, anunță reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Conducătorii auto sunt rugați totuși să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce poate duce la apatiția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, cei care tranzitează acest sector de drum sunt avertizați și asupra faptului că în ultima perioadă a fost semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, precum și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Lucrările de punere în ordine pe sectorul administrat de DRDP Brașov au durat aproximativ 4 săptămâni. Au participat 25 de angajați de la SDN Sibiu, Secția Producție a DRDP Brașov și Districtul Bâlea care au lucrat cu 5 utilaje. S-au evacuat peste 500 de metri cubi de piatră și stâncă, aproximativ 2000 de metri cubi de zăpadă și s-au reparat și instalat in jur de 500 de metri lineari de parapet.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus