Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

VIDEO. Viorica Dăncilă, Carmen Dan şi Lucian Şova, huduiţi la Braşov

VIDEO. Viorica Dăncilă, Carmen Dan şi Lucian Şova, huduiţi la Braşov

Premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii Carmen Dan şi Lucian Şova, au fost huiduiţi, luni, la Braşov, după o conferinţă susţinută la Prefectură, despre situaţia calamităţilor produse în judeţ. La ieşirea din instituţie, mai mulţi oameni au strigat „Demisia”.

Potrivit Mediafax, premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii Carmen Dan şi Lucian Şova au fost aşteptaţi, la ieşirea din Prefectura Braşov, de aproximativ 20 de oameni, care au strigat ”Demisia, demisia”, ”Hoţii”, „Ruşine să vă fie”.

Miniştrii şi premierul au susţinut o conferinţă de presă la Braşov, în care au spus care sunt problemele identificate în urma inundaţiilor şi ce soluţii au pentru oameni, cerând, totodată, autorităţilor locale, o evaluare a pagubelor, pentru a putea fi alocate fonduri în următoare şedinţă de Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă, alături de membri ai Executivului, se deplasează în mai multe zone afectate de inundaţii din judeţele Buzău, Bacău, Covasna, Braşov, pentru a evalua pagubele şi a identifica cele mai rapide soluţii de sprijinire a oamenilor.

Premierul este însoţit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Şova şi ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

CLOSCA

Acum 4 ani

brasovenii ... mai putin pregatiti politic au crezut ca este delegatie PNL in frunte cu TURCANA !! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus