Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Un copil de doi, lovit de un autoturism în timp ce se afla în cărucior

Un copil de doi, lovit de un autoturism în timp ce se afla în cărucior

Un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda primul ajutor medical unui copil de doi ani, victimă a unui accident în timp ce se afla în cărucior.

Accidentul a avut loc miercuri în jurul orei 17:00, pe șoseaua Alba Iulia, în zona restaurantului Neppendorf. “O femeie care însoțea un cărucior cu un copil de doi ani a traversat neregulamentar, căruciorul fiind acroșat de un autoturism condus regulamenta spre ieșirea din oraș de către o femeie de 29 de ani, din Sibiel“, relatează polițiștii sibieni.

Copilul a fost transportat la spital conștient, fiind diagnosticat în primă fază cu traumatism cranio-cerebral, anunță reprezentanții ISU. La ora transmiterii acestei știri, traficul era îngreunat pe sensul de ieșire din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus