Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Constantin Șovăială: “Ce urmează? Ce alte prevederi vor mutila pentru unul sau altul dintre ei?”

Constantin Șovăială: “Ce urmează? Ce alte prevederi vor mutila pentru unul sau altul dintre ei?”

Deputatul liberal de Sibiu Constantin Șovăială se declară îngrijorat de situația creață de votul de modificare a Codului Penal. “Mă îngrijorează sincer cum un personaj, fie el președinte de partid, a reușit să-și supună (chiar  și la limită) un grup de oameni cu pretenții de reprezentanți ai cetățenilor. Și mă întreb ce urmează?  Ce alte legi vor modifică după propriul interes, ce alte prevederi vor mutila pentru unul sau altul dintre ei?”, scrie Șovăială într-o postare pe pagina sa de Facebook. „Romania a pierdut ieri o bună parte din credibilitatea europeană și așa deseori zdruncinată. Am pierdut, odată cu ea, fiecare dintre noi. Mai umilitor  decât această înfrângere în față unui grup de șmecheri uniți că să-și salveze căpetenia  ar fi , însă, abandonul total”, scrie în declarația asumată de parlamentar. Acesta mai spune că PNL va continua să acționeze pe toate căile legale posibile pentru a blocă „pornirile acestei majorități”.

Ca parlamentar, Constantin Șovăiala declară că se va alătura tuturor demersurilor care presupun sesizarea  cu privire la aceste derapaje a instituțiilor  din țara sau europene. „Voi susține societatea civilă în acțiunile sale și voi încuraja românii de bună credința să fie alături de Președintele Klaus Iohannis în acțiunile  sale constituționale! Nu putem permite că România oamenilor onești și cu bun simț să fie la dispoziția unui recidivist!”, încheie deputatul PNL de Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus