Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Un cinema cu ecran 270 de grade va fi deschis în România

Un cinema cu ecran 270 de grade va fi deschis în România

O sută de săli Screen x, cu ecran 270 de grade care se întinde pe trei laturi ale sălii de cinema, vor fi deschise în viitorul apropiat în SUA și Europa. Conform site-ului cinemagia.ro, un astfel de cinematograf ar urma să fie deschis și în România. 

Inaugurarea sistemului cinematografic va avea loc în 10 ţări: SUA, UK, Israel şi alte şapte ţări europene, printre care şi România. Un astfel de sistem 270 de grade promite să ofere cinefilului cea mai tare experiență oculară atunci când urmărește filmul preferat.

„Am promis să oferim o experienţă premium în toate locaţiile noastre, iar adoptarea celor mai inovatoare tehnologii cinematografice reprezintă cheia pentru a oferi clienţilor noştri cea mai bună experienţă posibilă”, a declarat Mooky Greidinger, CEO al grupului Cineworld.
 

În ultimul an, numărul de săli ScreenX a crescut exponenţial, cu două săli în Los Angeles, una în Las Vegas şi alte 139 de locaţii pe glob, urmând să ajungă la 200 de ecrane până la finalul anului 2018, după inaugurările din China, Japonia, Coreea, Asia de Sud-Est, Franţa, Elveţia, Turcia, Orientul Mijlociu şi America Latină.

„King Arthur: Legend of the Sword”, „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, „Kingsman: The Golden Circle”, „Black Panther” și „Rampage” sunt câteva dintre filmele lansate în trecut în acest format premium, în perioada următoare fiind anunţate, printre altele, „Ant-Man and the Wasp”, „The Nun”, „Aquaman” sau „Shazam!”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

raspandache

Acum 4 ani

Ecrane tot mai mari pentru filme tot mai proaste. La ce să te mai chinui să faci filme bune pentru un public complet imbecil în materie de orice...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus