Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Kovesi se întoarce la Sibiu. A cerut să fie procuror aici

Kovesi se întoarce la Sibiu. A cerut să fie procuror aici

Laura Codruța Kovesi a solicitat, marți, Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii să-și continue activitatea ca procuror la DIICOT Sibiu, potrivit unor surse judiciare consultate de Ziare.com.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) ar urma să discute miercuri unde își va continua activitatea Laura Codruta Kovesi, revocată luni din funcția de procuror șef al DNA.

Kovesi declara luni că activitatea sa în DNA încetează din ziua respectivă, urmând să rămână procuror. Fosta șefă a DNA a lucrat la DIICOT Sibiu în perioada 2004-2006.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sandy4eva

Acum 5 ani

Sper ca face ceva in Piata Mare, noi #rezistentii vrem sa ii aducem flori si prajituri si shaorme si ce-o mai fi, in semn de apreciere pentru lupta concentrata contra PSD, lasandu-i pe restul la o parte! Sus Basescu... pardon, Kovesi!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

nobody like everybody

Acum 5 ani

Hai mai Codruta, ce naiba, te stiam mai tare! La Sibiu? Pai cere draga post de procuror DIICOT la Teleorman, cica acolo e miezul, leaganul tututor relelor. ... So pe ei, pune-n practica ce ne-ai spus... Asa, vii la Sibiu. ....sa faci ce ? Sa anchetezi adoloescenti imberbi care conduc fara permis Opelul inmatriculat in Bulgaria a lu varu' din Dobarca? A,stai, stiu ! Vii la Sibiu sa-I servesti revansa lui herr Johanis. .sa-I numerical ouale. ...pardon, casele. ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus