Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Un polițist de frontieră a refuzat o mită de 80.000 de euro

Un polițist de frontieră a refuzat o mită de 80.000 de euro

O mită uriașă a fost refuzată de un polițist de frontieră din Maramureș, a dezvăluit un comisar de la DGA, potrivit directmm.ro. Este vorba despre suma de 80.000 de euro.

Maramureșul este un județ cu foarte puține sesizări privind faptele de coruție, susțin reprezentanții Serviciul Județean Anticorupție Maramureș. Mai mult, au fost înregistrate cazuri de refuz de luare de mită de ordinul a zeci de mii de euro.

”Aici, în Maramureș, am înregistrat cel mai mare caz de refuz de luare de mită, cel al unui polițist de frontieră care a refuzat suma de 80.000 de euro, oferită de o grupare infracțională” – a precizat Mariana Mirea, comisar de poliție la Direcția Generală Anticorupție, prezentă în Baia Mare la o întâlnire informală cu presa. Numărul mic de sesizări privind cazurile de coruție din județ este pus pe seama lipsei de informare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus