Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
1°C

Inițiativa „Fără penali în funcții publice” a mai adunat 400 de semnatari

Inițiativa „Fără penali în funcții publice” a mai adunat 400 de semnatari

Peste 400 de locuitori ai orașului Agnita au semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice” în mai puțin de patru ore. Evenimentul a fost organizat vineri de către filiala USR Agnita, la care au participat voluntari #FărăPenali și președintele formațiunii, deputatul Dan Barna.

„Cetățenii au semnat pentru că își doresc ca cei care fură, fie de la copiii săraci, fie din bani publici, sau au o condamnare penală definitivă, să nu mai candideze pentru funcții de conducere. Demersul nostru este firesc și vine în întâmpinarea unei nevoi tot mai evidente, aceea de a ne proteja prezentul și viitorul, de oameni cu intenții și interese personale”, a declarat președintele USR Agnita Alin Vezure.

usr 1

„Și la Agnita, ca peste tot în România, cetățenii simt că le este furată țara și sunt revoltați. Cel mai dureros gând a fost exprimat de un domn de 64 de ani care mi-a spus cu lacrimi în ochi: „eu pot să îmi sărut nepotul doar o dată pe an, de sărbători, pentru că niște nemernici, care fură bani de la copii sărmani își bat joc de această țară și copiii mei au plecat”, precizează președintele USR, deputatul de Sibiu Dan Barna.

Procesul de colectare a semnăturilor va dura până pe 10 august. În Sibiu, listele cu semnături pot fi predate la sediul USR Sibiu (B-dul Victoriei, nr. 14, de luni până vineri între 9 și 14).

usr 2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

raspandache

Acum 5 ani

Cine pana mea e Ion Surdu? Adică, și Ion și Surdu în același nume, hai că-i trasă de păr. Cine ar citi ceva scris de unul care se cheamă Ion Surdu? Criză de inspirație majoră și insurmontabilă la TS. Dar ei vor să vândă...
Raspunde

ady

Acum 5 ani

Ce dracu e aia penal ? Multa prostie in tara asta ... In drept am auzit doar de suspect , invinuit , inculpat si condamnat !
Raspunde

carcotasul de serviciu

Acum 5 ani

Herr president dixit: penali! Fapt pt. cae a primit si o amenda... Aviz amatorilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus