Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Angajații Poliției Locale se plâng că trebuie să folosească vara echipamentul de iarnă

Angajații Poliției Locale se plâng că trebuie să folosească vara echipamentul de iarnă

Un clip video făcut public de Sindicatul Pro Lex arată nemulțumiri în cadrul Poliției Locale Sibiu cu privire la echipamentul folosit vara.

Angajații compartimentului ridicări auto arată în imaginile respective că sunt nevoiți să meargă în miez de vară încălțați în bocanci și în salopete groase.

Redăm mai jos clipul video realizat de ProLex.Tv

La solicitarea Turnul Sfatului, reprezentanții Primăriei Sibiu spun că nu este vorba despre uniforme de iarnă ci pur și simplu de echipamentul prevăzut de protecția muncii, având în vedere sarcinile de serviciu la care sunt supuși angajații respectivi.

”În ceea ce privește echipamentul de lucru al angajaților, în cazul compartimentului ridicări auto, personalul este dotat cu echipament de protecția muncii și nu cu uniforme, aceasta în contextul tipului de activitate pe care îl desfășoară și a riscurilor pe care le comportă. Echipamentul de protecția muncii nu are variantă de vară sau de iarnă, ci este confecționat din materialele prevăzute de standarde. Bocancii sunt prevăzuți cu bombeu metalic pentru protecția piciorului, salopeta este confecționată dintr-un material mai rezistent nefiind vătuită, iar manușile sunt confecționate dintr-un material care să asigure protecția corespunzătoare a mâinii. În prezent este în curs achiziția de tricouri pentru sezonul de vară, care să le înlocuiască pe cele personale ale angajaților”, au explicat reprezentanții Primăriei Sibiu.

”În ceea ce privește confortul termic din spațiul de lucru care deservește curtea de depozitare a mașinilor ridicate: precizăm că pe timpul iernii a fost asigurată căldura necesară cu calorifere electrice, iar pe timpul verii spațiul poate fi ventilat natural”, mai spun cei din primărie.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Jakob

Acum 3 ani

Sa-si cumpere singuri pentru ca au salarii mari date de Dragnea.
Raspunde

adi

Acum 3 ani

Ce legatura e intre titlu si continut?!? Ce are Politia Locala cu cei care ridica masini???
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

1. Salariile și încălțările le face Primăria ! 2. La Oradea ( oraș excepțional gospodărit )primarul Bolojan a desființat poliția locală ! 3. Poate fac ( primarii , directorii , consilieriii ) o “ vizita dr lucru “ la Oradea ! La Brașov se pot vedea roadele înființării zonei metropolitane : hinterlandul Brașovului excepțional organizat ( chiar dacă Scripcaru si Căncescu nu sunt uși de biserica ....)
Raspunde

Zamolxe

Acum 3 ani

...invers ar fi mai RAU !! ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus