Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Proiect nou la Grădina Zoologică Sibiu: Ferma animalelor - 2018 (CP)

Proiect nou la Grădina Zoologică Sibiu: Ferma animalelor - 2018 (CP)

Grădina Zoologică Sibiu a demarat procedura de achiziție pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru Ferma animalelor, un proiect educativ pe care Zoo Sibiu dorește să îl organizeze în beneficiul vizitatorilor săi. Proiectul are în vedere crearea unui spațiu prietenos și relaxant unde vizitatorii Grădinii Zoologice pot interacționa direct cu animalele domestice (oi, capre, iepuri etc.) prin hrănirea și observarea lor într-un mediu atractiv și interesant atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Cei interesați să participe la procedura de achiziție pentru realizarea Studiului de fezabilitate au termen de depunere a ofertelor data de 26 iulie 2018.

Potrivit caietului de sarcini, ofertele trebuie să conțină: - identificarea celei mai bune locații pentru amplasarea Fermei animalelor, în suprafață maximă de 700 mp ; - soluții pentru construirea de adăposturi (grajduri) pentru animalele care vor ocupa spațiile respective; - un concept pentru construcția din lemn a adăposturilor, a gardului, respectiv pentru pavarea cu piatră naturală a unor suprafațe.

Valoarea maximă a contractului pentru întocmirea studiului de fezabilitate este de 4.500 lei.

Pentru mai multe detalii despre achiziție, vă rugăm accesați următorul link: http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/achizitii_detail/5947

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Un oarecare

Acum 5 ani

idee da acuma 150 de ani implementat mai prin toate tarile UE...la noi se pare ca acuma s-a inventat roata Sa zicem...bravo ca se poate si in al in al 12-lea ceas
Raspunde

Dracu

Acum 5 ani

Pai daca toti retardatii voteaza psdul... De unde evolutie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus