Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Drumarii sibieni, invocați în zăpezile Italiei de un coleg de-al lor

Drumarii sibieni, invocați în zăpezile Italiei de un coleg de-al lor

Inițialele Secției Drumuri Naționale Sibiu, alături de tricolor, sunt purtate zilele acestea prin zăpezile din nordul Italiei, unde inginerul sibian Vasile Istrate se află într-o expediție.

Șef al compartimentului Mecanizare din cadrul SDN Sibiu, inginerul Virgil Istrate este pasionat de alpinism. În prezent, el se află într-o expediție în Alpii Italiei, de unde a trimis colegilor săi mai multe fotografii. Una din aceste fotografii a fost postată de Regionala de Drumuri și Poduri Brașov pe pagina proprie de Facebook. “Îi ținem pumnii colegului nostru ing. Virgil Istrate, care în aceste zile se află într-o expediție pe vârfului Gran Paradiso din Alpii italieni, înalt de 4061 de metri. Virgil a demonstrat și de acesta dată că, pe lângă pasiunea lui pentru alpinism, este și drumar până în măduva oaselor pentru că peste tot poartă cu el un banner cu însemnele Secției Drumuri Naționale Sibiu. Mult succes!“, este mesajul care însoțește fotografia publicată de drumari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus