Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Bucureștenii au adus ajutoare pentru sibienii afectați de inundații | FOTO VIDEO

Bucureștenii au adus ajutoare pentru sibienii afectați de inundații | FOTO VIDEO

Președintele unei asociații din București a ajuns zilele trecute la Sibiu, în satul Boian, acolo unde oamenii încă se resimt după inundațiile puternice din ultima perioadă. Ștefan Florescu a venit la Boian cu aproape zece tone de ajutoare, respectiv alimente și haine.

Primarul comunei Bazna, Lucian Gligor, i-a primit pe bucureșteni și s-a deplasat cu aceștia în satul Boian, una din cele mai afectate zone după inundațiile din această vară.

„10 tone de ajutoare, constând în alimente, apă plată, îmbrăcăminte și încălțăminte, au ajuns în Satul Boian, din Județul Sibiu! Cu ajutorul Primarului Comunei Bazna, Lucian Gligor, am reușit să distribuim locuitorilor afectați de inundații, toate ajutoarele colectate din Sectorul 6, în Campania "Dăruim din Suflet, pentru sinistrați"! Mulțumesc pe această cale, oamenilor cu suflet care, într-un timp foarte scurt s-au mobilizat și au oferit ajutoare semenilor noștri...Doamne ajută!”, a spus Ștefan Florescu, președintele Fundației „Din Suflet , Pentru Suflet”, pe pagina personală de facebook.

Cinci tone au fost lăsate la primărie, în timp ce alte câteva tone de ajutoare au fost duse direct la casele celor afectați de inundații. Binefăcătorul a spus, printre altele, că dacă ar fi putut ar fi adus chiar și mobilă.

„Am lăsat 5 tone acolo, la After School, și mai avem alte 3 tone pe care le dăm oamenilor din casă în casă. Am adus alimente, haine, tot ce trebuie. Dacă aș fi avut transport, aș fi adus trei tir-uri de mobilă”, a spus acesta.

 

Foto video: facebook/ Ștefan Florescu

ajutoare boian bucuresti9 ajutoare boian bucuresti8 ajutoare boian bucuresti7 ajutoare boian bucuresti6 ajutoare boian bucuresti5 4 ajutoare boian bucuresti3 ajutoare boian bucuresti2 ajutoare boian bucuresti1 ajutoare boian bucuresti ajutoare boian bucuresti99 ajutoare boian bucuresti12

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Vecina

Acum 4 ani

Bravo! Foarte frumos un gest care face un milion de cuvinte de lauda.Un exemplu demn de urmat si pt altii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus