Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Reîncep taberele studențești. 310 tineri din Sibiu vor merge la mare sau la munte

Reîncep taberele studențești. 310 tineri din Sibiu vor merge la mare sau la munte

Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Activităţi pentru Studenţi şi Tabere organizează, pe perioada vacanţei de vară, Programul Naţional „Tabere Studenţeşti 2018", prin Casele de Cultură ale Studenţilor. Taberele se desfăşoară la mare şi la munte și se acordă unui număr de 10.000 de studenți din toate centrele universitare din țară.

310 studenți din Centrul Universitar Sibiu beneficiază, în perioada 31 iulie – 31 august 2018, de locuri gratuite în tabere, aceștia fiind selectați în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi de activitatea depusă în cadru organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice, sportive sau de voluntariat. În perioada taberelor studenţeşti, studenţii beneficiază în mod gratuit de cazare şi masă.

„După o perioadă plină de examene, studenții integraliști, înmatriculați la o formă de învățământ de zi, finanțați de la bugetul de stat din ciclurile de licență și master, au posibilitatea de a începe o binemeritată vacanță. Marți 31 iulie 2018, primii 89 de studenți de la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” și de la Casa de Cultură a Studenților Sibiu sunt așteptați în stațiunile Pȃrȃul Rece și Costinești. Ne bucurăm că prin acest proiect avem ocazia de a promova socializarea și comunicarea ȋntre tinerii studenți”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.
afis TABERE 2018

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus