Sâmbătă,
08.05.2021
Ploi Moderate
Acum
8°C

O nouă minivacanță de la stat

O nouă minivacanță de la stat

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, că zilele de 16 și 17 august vor fi declarate nelucrătoare pentru ca angajații din sectorul public să aibă ”o mică vacanță” de Sfânta Maria. 15 august este zi nelucrătoare, care pică în acest an miercurea. Pentru a lega ziua liberă de weekend, Guvernul a hotărât ca și zilele de 16 (joi) și 17 august (vineri), să fie libere.

”Avem o veste bună pentru angajații din sectorul public. Vor avea o mică vacanță în a doua parte a lunii august pentru că ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi liberă, stabilim ca și 16 și 17 august să fie zile nelucrătoare pentru a oferi astfel românilor câteva zile de odihnă”, a anunțat la începutul ședinței de Guvern premierul Viorica Dăncilă.

Comentarii

4 comentarii

rammstein

Acum 2 ani

normal votantii **** pds trebuie raspaltiti...dar cand vor recupera zilele alea??...sau s-a schimbat codul muncii?...sa te fereasca Dumnezeu de prosti!!!....de ce mai lucrati ba ?..stati dracului acasa ca oricum taiati frunze la caini...
Raspunde

bugetar

Acum 2 ani

nu inteleg cum vine asta zii libera dar cu recuperare, crede ca ma duc la ghiseu la ora 8 seara ? in loc sa merg joi la ora 10 sunt programat peste o saptaman dupa ora 5 !!! sa tot lucrii ca bugetar !!!
Raspunde

TNB

Acum 2 ani

Segregarea cetățenilor romani continua !!! Pe de o parte bugetarii , asistații social și beneficiarii de pensii speciale, adică oamenii care nu produc nimic, votanți fideli ai partidului nesimțirii naționale PSD , și cealaltă parte, oameni care muncesc, mici întreprinzători , pf autorizate , adică singurii care muncesc cu adevărat in țara asta și care țin in spate acest monstru format din pile , relații , amante , frați , veri , nepoți - aparatul bugetar de stat un monument de incompetenta și nesimțire!!! Din cercul meu de cunoștințe , 90% iau serios in calcul varianta emigrării , majoritatea sunt oameni peste 40 de ani care au o afacere mai mare sau mai mică , dar toți sunt contribuitori la buget, nu consumatori ..... Aceasta clica de infractori și analfabeți , PSD , au distrus țara , ne-au aruncat cu 20 de ani in urma, pana la urma toți cei corecți vor pleca, atunci bugetarii vor avea 365 de zile libere pe an, iar pentru titanica munca depusă , odată la 4 ani vor avea 366!!!
Raspunde

Hasibusi

Acum 2 ani

plecati cit de curand ca in viitor comunistii nu va mai dau pasapoarte
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus