Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
8°C

Gardul Spitalului de Pneumoftiziologie, reconstruit cu 200.000 de lei

Gardul Spitalului de Pneumoftiziologie, reconstruit cu 200.000 de lei

Contractul pentru reconstrucția gardului Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu a fost semnat săptămâna aceasta. Valoarea totală a investiției, finanțată integral din bugetul Consiliului Județean Sibiu, este de 199.237,5 lei fără TVA, sumă care include atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor.  

Lungimea totală a gardului care va fi reconstruit la frontul stradal, pe Aleea Filozofilor, este de 230 ml. Acesta va avea următoarea structură: fundație de beton (adâncimea de 80 cm, grosime 40 cm),  gard cu soclu din beton (înălțime de 50 cm, grosime 25 cm, armat cu fier beton) și panouri din țeavă rectangulară, cu o înălțime de 2 m. De asemenea, sunt prevăzute 2 porți de acces auto, formate din stâlpi și panouri din țeavă rectangulară, precum și o poartă pentru acces pietonal.

„Spitalul de Pneumoftiziologie este într-un amplu proces de modernizare. Pe lângă marile investiții accesate din fonduri europene, ce prevăd reabilitarea a 3 dintre pavilioanele spitalului, contract semnat la începutul acestei săptămâni, noi avem în vedere și celelalte aspecte, care par mai simple, dar de care trebuie să ținem cont, așa cum este și reconstrucția gardului, care are o vechime de peste 50 de ani și este vizibil deteriorat”, spune Cristian Roman, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.
Termenul limită pentru finalizarea reconstrucției gardului Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu este 15 decembrie 2018.

gard spital4 gard spital3 gard spital2 gard spital5

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus