Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Accident la Hoghilag. O persoană încarcerată

Accident la Hoghilag. O persoană încarcerată

Actualizare

Accidentul s-a produs pe DN14 la km 77+300m, la intrarea în localitatea Hoghilag. O femeie în vârstă de 37 ani, aflată în tranzit, în timp ce conducea un autoturism pe sensul Mediaș - Sighișoara, după ce a efectuat o manevră de depășire a unei coloane de vehicule, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara parții carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea femeii și a pasagerului dreapta fața în vârstă de 38 ani. ”În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuandu-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă" faptă prevăzută și pedepsită de articolul 196 alin. 2 și 3 din Codul Penal și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Sibiu.

Actualizare

Accidentul s-a produs între un autoturism și un motociclist. Motociclistul este inconștient și a fost preluat de SMURD pentru a- l transporta la spitalul din Medias, iar cealaltă victimă, o femeie aflată în autoturism a fost descarcerată de către pompieri și este conștientă. Aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ.

Știrea inițială:

Un accident rutier s-a produs în urmă cu câteva minute la intrarea din DN 14 pe drumul care duce la Hoghilag. Potrivit primelor informații, transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, o persoană este încarcerată și una în afara autoturismului. Intervine un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apa și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Secției de pompieri Mediaș și o ambulanță SAJ.

Vom reveni cu informații.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus