Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Turcan îl acuză de șantaj pe Dragnea. ”Președintele este somat practic de către un condamnat să nu mai vorbească!”

Turcan îl acuză de șantaj pe Dragnea. ”Președintele este somat practic de către un condamnat să nu mai vorbească!”

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că președintele Klaus Iohannis este șantajat de social-democrați prin amenințarea acuzației de înaltă trădare. ”Condamnatul Liviu Dragnea își imaginează că, folosind aceleași metode cu care își controlează partidul, îl poate șantaja pe Președintele României! Prezența și mai ales discursul Președintelui Klaus Iohannis la Consiliul Național al PNL i-au speriat în așa măsură pe liderii PSD încât sunt pregătiți să facă orice pentru a împiedica cea mai legitimă voce a țării din a vorbi despre haosul guvernării PSD-ALDE”, susține Turcan într-o postare pe pagina sa de Facebook. ”Amenințat cu un document prin care urmează să fie acuzat de înaltă trădare, Președintele este somat practic de către un condamnat să nu mai vorbească! Lui Liviu Dragnea îi este imposibil să priceapă că în această țară trăiesc oameni care nu-și pierd coloana vertebrală și nici glasul odată cu ea în fața unor acțiuni de intimidare! Spre disperarea PSD și a condamnatului din fruntea sa!”, a continuat Turcan.

Surse apropiate PSD au vorbit de aproape o săptămână de existența unui document de acuzare a președintelui Klaus Iohannis de înaltă trădare. Acuzația ar urma să fie făcută de către majoritatea PSD-ALDE din Parlamentul României. Duminică, în cadrul unei emisiuni Antena 3, Liviu Dragnea, a vorbit despre document și a lăsat să se înțeleagă că această acuzație ar putea fi în final formulată.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

HOP

Acum 5 ani

....dvs. cei de la PNL nu v-ati remarcat in ultimi 10 ani de politica cu nimic ! ma intreb ...unde au disparut toti aia care ar trebui sa iubeasca tera asta ,de ce nu sintem mindri de ea ? de ce Dna. Turcan? de ce cind se ajunge la ciolan toti uita ca mai exista ceva...o menire...sa facem ceva ...nu doar sa facem nimic !
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Pai hotul nu pune cutitul la gat cand te fura????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus