Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

20 de tricouri originale FC Hermannstadt, ascunse în oraș. Lansare – surpriză a noului echipament

20 de tricouri originale FC Hermannstadt, ascunse în oraș. Lansare – surpriză a noului echipament

Noul echipament al FC Hermannstadt a fost pus de astăzi în vânzare pe magazinul online www.andusports.com. Lansarea echipamentului aduce pentru fani și o "vânătoare de tricouri" prin Sibiu cu indicii care mai de care mai distractive dar care provoacă participanții ca pe parcursul a trei zile, să facă sport, dar și să câștige unul din cele 20 de tricouri oferite de Andu ca premiu. La „Treasure Hunt Workout” poate participa oricine își dorește să se distreze intr-o aventură urbană, facând astfel sport dar și să dezlege misterele concursului. Copiii sub 18 ani pot participa dacă sunt însoțiți de un adult! Pentru a participa și rămâne în concurs, fiecare participant se va fotografia cu indiciul găsit sau cum indeplinește proba sportivă și va trimite imaginile prin facebook messenger paginii @andusports. După trimiterea imaginilor, participanții vor primi următorul indiciu. „Credem că prin încurajarea sportului societatea devine mai sănătoasă!” -spune Andu Hanea, de aceea multe indicii din timpul concursului se pot descuia prin participarea la diferite probe sportive.

Prețul unui tricou de joc al echipei sibiene pentru adulți costă pe site 99 de lei, iar un short costă 59 de lei. Pentru copii, tricourile costă 89 de lei, iar pantalonii scurt 55 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus