Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Ministrul Transporturilor: Cel mai optimist termen pentru autostrada Sibiu-Pitești este 2023

Ministrul Transporturilor: Cel mai optimist termen pentru autostrada Sibiu-Pitești este 2023

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a afirmat, miercuri seară, că autostrada între Sibiu şi Piteşti ar putea fi terminată, în varianta „optimist-moderată”, în anul 2023, potrivit news.ro.

Şova se declară „frustrat” că loturile de autostradă recepţionate în ultima perioadă au fost reparate înainte de a fi date în folosinţă.

„Pe componenta Sibiu-Piteşti, lucrurile vor dura, după estimările pe care le-am făcut eu, într-o variantă optimist-moderată ar fi un 2023, însă cu excepţia acestui segment care leagă Sibiul de Piteşti noi avem aşteptări ca în orizontul lui 2020 să închidem coridorul minus Sibiu-Piteşti, care va fi mai încolo”, a declarat Lucian Şova miercuri seară, la România Tv, citat de news.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

zzz

Acum 5 ani

multumim Sova! multumim Dancila! multumim Dragnea! multumim PSD! Stima noastra si mandria!
Raspunde

Saint Bartolomeu

Acum 5 ani

In cel mai optimist caz, 2030.
Raspunde

lenroc

Acum 5 ani

e același Sova care declara că va dormi cu cortul pe șantierul autostrazii București -Brașov sau e un Șova nou, cu deliruri noi???
Raspunde

vama

Acum 5 ani

mai bine granita! ei cu ei , noi cui noi fiecare cu treaba lui
Raspunde

McD

Acum 5 ani

...asta-i raspunsul transmis in plic de Dragnea!!!....na, trebuie sa zica si omul ceva...2023 este receptia la Deva-Lugoj!!!
Raspunde

Her

Acum 5 ani

Rusine! Rusine! Incompetenti toti guvernantii Romaniei!!!
Raspunde

Cipi

Acum 5 ani

Ce ridicol s ne spunA mai intai cand o vA incepe si mai apoi sa dea cu presupusu cand o va termina
Raspunde

...

Acum 5 ani

La felul cum se "lucreaza" ma astept sa avem maxim 50km de autostrada gata pana atunci si desigur vom avea cateva noi santiere de reparat segmentele care deja se vor fi stricat intre timp dintre foarte putinii kilometri facuti cu greu pana acum. Lucrarile la autostrazile romanesti imi aduc aminte de jocul popular: doi pasi inainte, unul inapoi... Asta pana cand ne vom destepta si o vom ingropa pe Ana la temelia autostrazii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus