Vineri,
07.10.2022
Innorat
Acum
4°C

Peste 1100 de joburi vacante. Angajări masive la Expertarom

Peste 1100 de joburi vacante. Angajări masive la Expertarom

În această săptămână, la nivelul județului Sibiu există peste 1100 de locuri de muncă vacante, unul dintre angajatori fiind compania Expertarom.

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, la nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1100 locuri de muncă vacante oferite de 80 de angajatori.

”Din totalul locurilor de muncă, 77 se adresează persoanelor cu studii superioare (inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer de sistem software, inginer producție,  administrator de retea de calculatoare, inginer constructor, inginer instalații, inginer electronist, logistician gestiune flux, programator, etc.) în timp ce 1023 sunt pentru persoane fără studii superioare”, arată Steluța Zaig, inspector superior în cadrul AJOFM.
Una dintre companiile sibiene care fac angajări masive în această perioadă este Expertarom, firmă ce funcționează pe piața din România din 1995, oferind producătorilor din domeniile industriei alimentare o gamă largă de ingrediente și echipamente.

lab3

De la sudor și instalator, până la femeie de servici sau tehnician mentenanță, Expertarom caută o gamă largă de personal.

În același timp, compania recrutează și personal cu înaltă calificare, precum cofetari și gelatieri, dar și gestionari.

”De-a lungul anilor am construit o perspectivă internaţională și am dezvoltat o rețea de afaceri de succes prin intermediul filialelor proprii și prin colaborarea cu distribuitori profesioniști. În momentul de faţă suntem prezenți pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud și Asia. Obiectivul nostru este acela de a multiplica succesul prin deschiderea de piețe noi și promovarea conceptelor și mărcilor noastre, la nivel global”, arată reprezentanții Expertarom.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus