Vineri,
14.08.2020
Partial Noros
Acum
22°C

Reacția PSD Sibiu la protestele de aseară: Iohannis trebuie să răspundă pentru pagubele din stradă!

11 August 2018 14:06

Reacția PSD Sibiu la protestele de aseară: Iohannis trebuie să răspundă pentru pagubele din stradă!

Organizația din Sibiu a PSD a transmis sâmbătă un conunicat de presă referitor la evenimentele de vineri seara din Piața Victoriei.

Redăm mai jos punctul de vedere al PSD Sibiu:

”Am urmărit protestele din Piața Victoriei şi am observat cum își fac loc printre români tot mai mulți oameni care vor să-și manifeste nemulțumirile printr-o violență greu de imaginat. Reclamăm acest comportament și condamnăm violența de orice fel. În plus, nu credem că o astfel de manifestare poate fi o soluție de dialog între o parte din manifestanţi și stat.

Am văzut, azi noapte, oameni orbiți de agresivitate, lipsiți de orice urmă de sensibilitate şi mai ales oameni care au uitat de Dumnezeu. Aceştia au atacat încă de la debutul protestului jandarmii mobilizaţi în Piaţa Victoriei pentru a proteja manifestanţii paşnici şi a apăra ordinea statului de drept.

DAR, PESTE TOATE, MESAJUL IRESPONSABIL AL PREȘEDINTELUI IOHANNIS CARE A ÎNCURAJAT LA ASTFEL DE PROTESTE VIOLENTE, NI SE PARE CU ATÂT MAI PERICULOS. INCITAREA UNEI MASE DE OAMENI LA VIOLENȚE DE O AȘA NATURĂ ESTE UNA DINTRE CELE MAI PERICULOASE ATITUDINI PE CARE AR PUTEA SĂ LE AIBĂ UN OM DE STAT. IOHANNIS TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU OAMENII LOVIȚI CU ATÂTA BRUTALITATE, IOHANNIS TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ PENTRU PAGUBELE DIN STRADĂ ȘI ACELAȘI IOHANNIS, CARE ESTE ORICE, DAR NU PREȘEDINTELE ROMÂNILOR, TREBUIE SĂ SE OPREASCĂ ACUM!”

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

penibili pana la capat

Acum 2 ani

Eu cred ca astora le trebuie un translaltor ca nu mai inteleg decat veoricheza! Cand anume a instigat presedintele la violente? Sau a descoperit latrina 3 mesaje ascunse in text, paralele, piramidale, etc ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

echidistantul

Acum 2 ani

De ce ar fi penibili? Dl. presedinte n-a dat dovada de mai multa intelepciune...
Raspunde

Ek

Acum 2 ani

Nu mai dati opiniile jigodiilor din psd. Au atatat jandarmi impotriva demonstrantilor si acum dau vina pe Johannis?
Raspunde

Bogdan

Acum 2 ani

_ _ _ _ _ _ _
Raspunde

jonyjon

Acum 2 ani

"Organizația din Sibiu a PSD a transmis sâmbătă un conunicat de presă". Asa, si , voi de ce trebuie sa-l publicati? Sunteti masochisti, sau ce?
Raspunde

eium dsp

Acum 2 ani

Un sfat intelept eium dsp! Si nu mai protestati doar prin cartierul vostru. Parcureti tot traseul ca face piciorul frumos!
Raspunde

zzz

Acum 2 ani

cretinii spun lucruri trasnite
Raspunde

Cristian

Acum 2 ani

Imi este greata de "turnul sfatului".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus