Marţi,
20.10.2020
Cer Senin
Acum
1°C

Juniorii HC Sibiu, la primul lor turneu internațional. Seniorii au reluat antrenamentele

13 August 2018 11:26

Juniorii HC Sibiu, la primul lor turneu internațional. Seniorii au reluat antrenamentele

Juniorii clubului sibian de handbal se află încă de ieri în Ungaria, unde participă la turneul Cell-Cup alături de echipe din țara gazdă, Belgia și Franța. Seniorii Handbal Club Sibiu au reluat și ei pregătirile pentru noul sezon competițional, care debutează în luna septembrie.

Echipa de juniori 3 băieți HC CSȘ Sibiu participă, în perioada 12-18 august, la turneul internațional Cell-Cup din Veszprem, Ungaria. Juniorii grupării sibiene se află în grupă cu formațiile Pick Szeged (Ungaria), Várpalotai Bányász (Ungaria), HC Vise BM (Belgia) și Mulhouse Handball Club (Franța).

„E primul turneu internațional la care participă generația actuală de juniori 3 -  an naștere 2004 și mai mici, e o primă provocare de așa nivel pentru acești băieți talentați, vor urma cu siguranță și altele. Participăm la un turneu foarte puternic și util pentru pregătirea campionatului național ce va debuta în septembrie”, a declarat antrenorul Matei Damian.
Alte informații despre turneu găsiți pe site-ul oficial  http://www.cellcup.hu sau pe pagina de facebook a Handbal Club Sibiu.

Seniorii HC Sibiu se pregătesc pentru noul sezon

Reprezentativa de  handbal masculin seniori a HC Sibiu a reluat pregătirile pentru sezonul competițional 2018-2019. Handbaliștii sibieni s-au reunit la începutul lunii august, desfășurând în prezent partea de pregătire fizică generală.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus