Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

PNL cere sesiune extraordinară în parlament. ”Recidiviștii sunt cei mai periculoși”

PNL cere sesiune extraordinară în parlament. ”Recidiviștii sunt cei mai periculoși”

112 deputați au solicitat, astăzi, convocarea unei unei sesiuni extraordinare, pentru perioada 20-24 august, în vederea constituirii unei comisii de anchetă parlamentară cu privire la reprimarea protestului anti-guvernamental desfășurat în București, în data de 10 august. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan. ”Pe ordinea de zi ar trebui să mai fie incluse depunerea unei moțiuni simple privind activitatea Ministrului Afacerilor Interne, în contextul protestului desfășurat în Piața Victoriei și constituirea unei comisii de anchetă parlamentară pentru verificarea modului în care autoritățile statului român s-au implicat și au acționat pentru prevenirea și combaterea pestei porcine africane pe teritoriul României”, a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL subliniază faptul că Liviu Dragnea și Carmen Dan au distrus imaginea Jandarmeriei ”Este extrem de îngrijorător ce s-a întâmplat vineri în Piața Victoriei. A fost o diversiune menită să justifice o acțiune de represiune politică a unui protest pașnic. O instituție foarte importantă a fost transformată în organ de represiune politică la comandă unor infractori. Peste 500 de victime, între care bătrâni și copii. Au fost loviți fără motiv jurnaliști și turiști aflați în București. Au fost numeroase erori și încălcări ale legilor în vigoare.

Nu vom accepta încercările repetate ale domnului Dragnea de a transforma România într-un rai al infractorilor sau într-o țară în care Jandarmeria bate oameni nevinovați la ordinul infractorilor. Răspunderea politică și legală pentru această diversiune o poartă dna Carmen Dan și dl. Dragnea. Considerăm că Parlamentul României trebuie să clarifice aceste lucruri. În câteva săptămâni, Dragnea și Carmen Dan au distrus imaginea unei instituții care trebuie să fie exclusiv în slujba cetățeanului și nu a infractorilor. După cum știu foarte bine cei din Poliție și Jandarmerie, recidiviștii sunt cei mai periculoși!”, a mai scris Turcan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

sa vorbeasca orice pnlist liberal!!!!nu pdlista ebista basista turcan von botsheni acum sio pus ochelari,poate citeste in rusa?
Raspunde

///

Acum 4 ani

Ce culoare aramie are doamna! Unde s-o fi bronzat? Pe Coasta de Azut, in Insulele canare sau Mauritius? o asteptam si pe coasta de Aiud....
Raspunde

ho

Acum 4 ani

Da ursuletu nu era nevinovat doamna si l-ati impuscat, nu l-ati gazat! Lasati-ne ca suntem satuli de dvoastra venetica. De unde atata dragoste pentru Sibiu????? mergeti la Bucuresti si ramaneti acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus