Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

O tânără din Lituania, lovită pe bicicletă pe Transfăgărășan. Șoferul nu a oprit

O tânără din Lituania, lovită pe bicicletă pe Transfăgărășan. Șoferul nu a oprit

Salvamontiștii sibieni au intervenit pentru a da primul ajutor unei tinere din Lituania, care – aflată pe bicicletă – a fost lovită de un autoturism.

Fata are 24 de ani, iar după ce impactul cu autoturismul și-a pierdut conștiența. Evenimentul a avut loc miercuri, în jurl orei 13:30, la patru aproximativ patru kilometri de Bâlea Cascadă. Șoferul vinovat nu a oprit, iar primii care au intervenit au fost salvamontiștio. “Echipa Salvamont Bâlea a acordat primul ajutor și așteaptă un echipaj SMURD pentru a prelua și transportata la spital victima. Acesta prezintă leziuni traumatice la cap și membre“, informează Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sas

Acum 5 ani

Acesta este soferul RO...inainte cu PSD ...si fara a tine cont si de alti participanti in trafic ..
Raspunde

Gabriel

Acum 5 ani

se vede treaba că am găsit vinovatul universal, să nu căutăm mai departe. Odată cu dispariția PSD-ului o țină cont șoferii de ceilalți participanți în trafic...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus