Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Magnet CV, cea mai variată ofertă de locuri de muncă din Sibiu

Magnet CV, cea mai variată ofertă de locuri de muncă din Sibiu

Datele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu arătau că la jumătatea lunii august în Sibiu existau aproape 1200 de job-uri vacante, ceea ce plasează județul nostru între primele pe țară.

Cei interesați găsesc cea mai variată și completă ofertă de locuri de muncă pe portalul specializat Magnet CV.

”La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1187 locuri de munca vacante oferite de 96 de angajatori. Din totalul locurilor de munca, 67 se adreseaza persoanelor cu studii superioare (inginer constructii civile, industriale si agricole, inginer de sistem software, inginer productie,  administrator de retea de calculatoare, inginer constructor, inginer instalatii, inginer electronist, logistician gestiune flux, programator, etc.) in timp ce 1120 sunt pentru persoane fara studii superioare”, explică reprezentanții AJOFM Sibiu.

Pe Magnetcv.ro oferta este pentru toate gusturile și posiblitățile. Spre exemplu, compania MI-PAY caută să angajeze QA Software Tester, pentru care cerințele sunt foarte stricte.

Cerințe ceva mai puțin complexe există în cazul ofertei companiei Diebel Spedition, care are peste 600 e angajați în toată Europa și recrutează la Sibiu șoferi profesioniști.

Firma HARTING RO AUTOMOTIVE SRL, pe de altă parte, face parte din concernul HARTING Technology Group – lider de piata pe segmentul productiei de solenoizi/electromagneti pentru industria auto si a cablurilor de alimentare pentru masinile hibride. În această perioadă firma angajează operatori producție și specialist îmbunătățire proces.

Angajări masive sunt în desfășurare în această perioadă și la UNIVTEH, firmă de traditie in Sibiu, recunoscuta la nivel national si international, care activeaza în domeniul inspectiei, verificarii, testarii nedistructive. UNIVTEH are nevoie în prezent de Ingineri, tehnicieni, fizicieni, tineri absolventi.

Expertarom Food Ingredients este o companie exclusiv românească ce funcționează pe piața din România din 1995, oferind producătorilor din domeniile industriei alimentare o gamă largă de ingrediente și echipamente. Firma angajează acum în Sibiu sudor, instalator, tehnician mentenanta si femeie de servici, printre alții.

Nu în ultimul rând, important de menționat este faptul că nu doar companiile private apelează la Magnet CV pentru a-și prezenta oferta locurilor de muncă vacante, ci și instituțiile de stat. Cel mai bun exemplu în reprezintă primăria Sibiu.

Aceste sunt doar câteva dintre cele câteva sute de job-uri disponibile pe Magnet CV. Magnet CV și poate fi accesată atât online, pe site-ul www.magnetcv.ro, cât și de pe telefonul mobil.

Tocmai gradul ridicat de accesibilitate face ca Magnet CV să fie folosit de tot mai mulți sibieni aflați în căutarea unui loc de muncă. Joburile sunt foarte variate și acoperă o arie foarte largă de zone profesionale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus