Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Primăria municipiului Sibiu angajează șef serviciu

Primăria municipiului Sibiu angajează șef serviciu

Primăria Municipiului Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de Șef Serviciul Cultură, Sport Și Turism

Cerinţele privind ocuparea postului sunt următoarele:

  • studii universitare absolvite cu diplomă de absolvire, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de absolvire sau echivalentă
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii legii (pentru absolvenții admiși în anul I începând cu anul universitar 2005-2006 prezentarea diplomei de master la proba selecției de dosare a concursului de recrutare este obligatorie. Absolvenții admiși în anul I înainte de anul universitar 2005-2006 sunt considerați de drept absolvenți de master)
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoştinţe de operare pc – nivel avansat
  • cunoștințe de limba engleza sau limba germană- nivel avansat
Dosarele de participare se depun la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Str. Samuel Brukenthal, nr.2, Jud. Sibiu în perioada 20.08.2018 – 10.09.2018.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează la sediul și pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/angajari.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serv.Managementul și Integritatea resurselor umane, telefon nr. 0269/208800 interior 500, persoană de contact Tintea Alexandra Maria- consilier asistent, e-mail alexandra.tintea@sibiu.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus