Duminică,
09.05.2021
Partial Noros
Acum
4°C

Lumânări pentru protestatarul decedat duminică

Lumânări pentru protestatarul decedat duminică

În zona de protest a sibienilor grupați sub sloganul #văvedem s-au pus două lumânări pentru Ilie Gâzea, bărbatul de 68 de ani din Teleorman care a decedat la nouă zile după protestul din Piața Victoriei.

Procurorii au deschis un dosar penal după decesul protestatarului care a participat la mitingul din Bucureşti, de pe 10 august. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale în Piaţa Victoriei, unde i s-a făcut rău. Le-a spus medicilor de la SMURD că suferă de mai multe boli, dar a refuzat în acel moment să fie transportat la spital. Câteva zile mai târziu, a ajuns în stare gravă la Spitalul din Alexandria, unde a şi murit.  ”Noi am ajuns să îi aducem Un Ultim Omagiu, celui care a fost Ilie Gâzea, participant la protestul din 10.08.2018 din Piața Victoriei”, aua nunțat sibienii care au pus lumânările în fața sediului PSD Sibiu.

39900014_282790712500768_4949991748995645440_n

Protestele din fața sediului PSD Sibiu continuă în fiecare zi de la ora 12.

În acest weekend, ”Agora” colectivității vă vedem se va muta din Zona liberă de corupție Sibiu din Piața Huet, lângă pădure, în Arpașu de Sus. ”Comunitatea Vă vedem din Sibiu se alătură Festivalului de stat cu cortul organizat de Asociația Cu verdele-n SUS și se strânge în jurul focului pentru a dezbate subiecte importante legate de mediu, pădure, arii protejate și administrarea parcurilor naturale.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

echidistantul

Acum 2 ani

Nu ma criticati si injurati pt. ceea ce voi scrie. E crestineste si omeneste sa aducem un ultim omagiu unui om care a plecat dintre noi. Dar sa nu politizam si sa nu exageram in acest caz. omul avea 68 de ani, suferea de mai multe boli, a refuzat sa mearga la spital.... A venirt la protest ca un bun roman si s-a intamplat ce s-a intamplat. nu dati vina pe PSD pt. acest deces. Cand te stii bolnav, ai grija de tine. daca vrei sa fii erou, e treaba ta, nu a partidului aflat la guvernare.Dumnezeu sa-l odihneasca! Iar, dvs. revolutionarii nu supralicitati nu deturnati in scopuri politice aceasta intamplare nefericita..
Raspunde

apostol

Acum 2 ani

Trebuia sa mai moara un om ca opozitia sa ia puterea.Numai ca pacatosul era plin de boli si atunci opozitia incearca sa-l faca eroul principal.Asa ca mandolina a esuat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus