Miercuri,
19.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Incendiu devastator în centrul municipiului Oradea VIDEO

Incendiu devastator în centrul municipiului Oradea VIDEO

Sediul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, din Piaţa Unirii a fost cuprins în această seară de un incendiu de proporţii catastrofale. Întregul aceoperiş al superbei clădiri este învăluit de flăcări gigantice, anunță ebihoreanu.ro.

Acoperişul Palatului Episcopal arde cu flăcări înalte, iar echipaje ale pompierilor încearcă să stingă incendiul, folosind autospeciale cu scări. Deocamdată nu se ştie încă dacă sunt victime. Sute de orădeni s-au strâns în Piaţa Unirii şi filmează cu telefoanele mobile incendiul, fiind ţinuţi la distanţă de mai multe echipaje de Poliţie. Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, la faţa locului acţionează 50 de pompieri militari. Focul se manifestă pe aproximativ 200 metri pătraţi şi a cuprins tot acoperişul clădirii. „Deocamdată nu există informaţii cu privire la existenţa vreunei victime. Avem la faţa locului toate efectivele disponibile la nivelul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea , 6 speciale cu apă şi spumă şi două autoscări. În momentul de faţă se lucrează la localizarea inendiului”, a spus Roşca.

https://youtu.be/tiugJ0tw-3I

Unul dintre turnurile clădirii s-a prăbuşit.

Foto: Ebihoreanu.ro

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus