Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

TSTV Adrian Bibu. Investiții la Sala Transilvania: tabelă, ecrane, vestiare

TSTV Adrian Bibu. Investiții la Sala Transilvania: tabelă, ecrane, vestiare

Administratorul Sălii Transilvania spune că până la sfârșitul anului sala va fi dotată cu o tabelă nouă, dar și cu ecrane – led pentru ambele tribune. În plus, se vor face investiții în modernizarea vestiarelor și a băilor folosite de spectatori, iar intrările în sală vor fi mărite. Din păcate, sala va pierde încă aproximativ 60 de locuri. ”Când am venit la Sala Transilvania, am avut o discuție cu cei de la Con-A și mi-am dorit să mărim capacitatea sălii. Între timp, studiind aceste acte, ne-am dat seama că din păcate capacitatea sălii se va reduce cu vreo 60 de locuri pentru că se vor mări ieșirile și atunci trebuie să mai renunțăm la niște scaune. Sala Transilvania, azi, nu mai face față cerințelor pieței (...) Suntem în discuții, mai așteptăm o semnătură finală de la un inginer și oarecum aștept semnătura asta cu emoție. Urmează să punem niște leduri pe care vrem să le prindem de acoperișul sălii. Aceste leduri au 3,6 tone și ca să le punem e nevoie de acceptul acesta. Sper să le avem acum de la 1 septembrie, dar oricât vreau eu, depindem de niște semnături. Cei de la CSU ne-au cerut o tabelă de marcaj, pentru că cea veche nu mai corespunde normelor FIDA actuale. Am avut o discuție la Consiliul Județean și se va lua o tabelă nouă de ultimă generație care va costa undeva la 30 de mii de euro”, spune Bibu.

Managerul sălii și-a propus și amplasarea a două statui care să le amintească oamenilor că aici e o sală de sport. ”Noi ne dorim să renovăm băile, pentru că vrem să avem un alt nivel de calitate al serviciilor pentru sportivii care vin acolo. Îmi doresc reabilitarea vestiarelor, dar și a toaletelor pentru public. De asemenea vrem niște lucrări exterioare care să continue și la anul, spații verzi. Am propus inclusiv să recunoaștem valoarea celor care au fost și să facem o statuie a lui Wilhelm Binder, care a fost părintele handbalului și o statuie a lui Elemer Tordai. Să arătăm că e o sală de sport, chiar dacă se mai fac aici și alte activități”, a mai spus el.

”Piața Volantă Transilvania nu are ce căuta acolo”

Legat de Piața Volantă Transilvania, Adrian Bibu spune că este un rău necesar. ”Piața Volantă Transilvania nu are ce căuta acolo. Nu spun că e un lucru rău, e un lucru bun, e bine gândit dar nu cred că e poziționată bine lângă o sală. Atunci când sunt evenimente, barierele sunt deschise, iar sala pierde bani. Din bariera asta ridicată pierdem bani serioși anual. Poate cu suma asta renunțăm la unul, două târguri și se poate antrena echipa. Dar e un proiect al Consiliului Județean și trebuie să rămână. (...) Vreau să încercăm să o aranjăm altfel, să nu mai dăm posibilitatea oamenilor să urce cu mașinile până pe scările Sălii Transilvania. Vrem să-ți pui mașina în parcare, să descarci, să vii decent. Eu cred că ar trebui niște căsuțe ceva. Dar la privat ce faci într-o zi, la stat faci într-o lună”, a mai spus Bibu.

Întreaga emisiune poate fi vizionată aici:

https://youtu.be/uc3NabYtwLM

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

petre

Acum 5 ani

Recomand sa scapati si de Play-Off, care paraziteaza cladirea salii si de asemenea sa spalati fatadele, care nu cred ca au fost spalate vreodata de cand exista sala!
Raspunde

caragiale

Acum 5 ani

oare ca sa-ti faci treba trebuie sa anunti, si inainte s-o faci, la ziar? de ce e platit, nu ca sa faca ce are scris in fisa postului sau in contract?
Raspunde

Ghiță

Acum 5 ani

Cum dracu să fie un “lucru bun” acea mizerie de Piață? E o prostie fără margini marca Cindrea. Nu avem destule piețe? Nu sunt locuri destule în piețe? Un tinerel care nu are curajul să spună lucrurilor pe nume nu are ce căuta acolo....
Raspunde

Finica

Acum 5 ani

Sală proastă greu de întreținut, marca N. Nan...
Raspunde

...

Acum 5 ani

Piata era organizata mult mai bine inainte de inteligenta miscare prin care zona pietonala a devenit din loc de piata parcare si parcarea a devenit partial piata. Se distrug piscoturile din zona pietonala, masinile stau haotic pentru ca evident acolo nu e parcare adevarata, locul e impropriu, pietonii sunt incurcati de masini, masinile sunt incurcate de pietoni. In plus iesirea din zona "pietonal-parcare" este plasata in cel mai prost loc posibil si are si niste stalpi ciudat plasati (recent vopsiti) care pun cireasa pe tort pentru cei ce ies dinspre acea zona.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus